Emerald Dream Regular

5,45

Ga mee op een reis naar het paradijs met Emerald Dream Regular cannabiszaden. Ervaar een golf van rust en pure euforie bij elke trek, terwijl zorgen wegvallen. Het kweken van deze prachtige zaden belooft een gemiddelde moeilijkheidsgraad en een lonende zintuiglijke reis.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 5,185,044,914,634,093,82
Artikelnummer: KDJ-20989 Categorie:

Beschrijving

Emerald Dream Regular

Laat je meeslepen in de zalige ontsnapping van Emerald Dream Regular cannabiszaden. Deze voortreffelijke zaden beloven een sensationele ervaring, een harmonie van ontspanning, geluk en opheffing vermengend. Met elke trek voel je je zorgen wegebben terwijl een golf van rust over je heen spoelt, je achterlatend in een staat van pure euforie. De zoete, citrus- en aardse smaken prikkelen je smaakpapillen, waardoor de algehele zintuiglijke reis wordt versterkt. Het kweken van deze zaden is een lonende uitdaging van gemiddelde moeilijkheid, perfect voor diegenen die een vervullende kweekervaring zoeken. Begin aan een reis naar het paradijs met Emerald Dream – jouw poort naar een wereld van sublieme sensaties.

Smaak

De verleidelijke Emerald Dream Regular cannabiszaden beloven een smaaksensatie zoals geen ander. Met noten van zoet, citrus en aardse ondertonen, is elke inhalatie een reis naar een dromerige oase van heerlijke smaken die de zintuigen wekken.

Moeilijkheidsgraad

Ervaar de opwinding van het kweken van Emerald Dream Regular cannabiszaden, met een kweekmoeilijkheidsgraad van Gemiddeld. Duik in de wereld van het verzorgen van deze schoonheden terwijl ze uitgroeien tot levendige planten, die je inspanningen belonen met overvloedige oogsten.

Geschiedenis

Emerald Dream Regular cannabiszaden zijn een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van cannabis kweek. Ontwikkeld met zorg en expertise, nemen deze zaden ons mee terug naar de wortels van de plantenlijn, de tijdgeëerde tradities en technieken van generaties weerspiegelend. Met elk zaadje dat de nalatenschap van cannabis kweek belichaamt, verbinden Emerald Dream Regular zaden ons met een tijd waarin cannabis werd vereerd om zijn natuurlijke schoonheid en therapeutische voordelen. Omarm de geschiedenis en het erfgoed van cannabis met Emerald Dream Regular zaden.

Extra informatie

THC

Middelmatig

CBD

Laag

Bloeitijd

9-10 weken

Effect

Blij, Ontspannend, Opwekkend

Family

Regular

Gemiddelde opbrengst

Hoog

Kweekmoeilijkheid

Gemiddeld

Plant Hoogte

Medium

Plant type

Hybride

Smaak

Aards, Citrus, Zoet