Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Official Strains

1. Identiteit van de Verkoper

Official Strains is een handelsnaam van Kroon de jager S.L., gevestigd te Carrer Vitòria, 4
08303, Mataro, Barcelona, Spanje. Geregistreerd onder het bedrijfsnummer ESB67426049. Voor vragen, klachten of correspondentie kunt u contact opnemen via info@officalstrains.com of ons contactformulier op de website.

2. Inleiding Welkom bij Official Strains. Door onze website te gebruiken en producten te kopen, ga je akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je een bestelling plaatst.

3. Juridische Conformiteit Je bent zelf verantwoordelijk om te controleren of het bezit en de teelt van cannabiszaden legaal zijn in jouw land of regio voordat je een bestelling plaatst. Official Strains biedt geen juridisch advies en wijst alle verantwoordelijkheid af voor niet-naleving van lokale wetten door de klant.

4. Gebruik van Producten De producten die door Official Strains worden verkocht, zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk, legaal gebruik. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor andere toepassingen. Het is verboden om onze producten te gebruiken voor illegale activiteiten.

5. Privacybeleid Wij respecteren je privacy. Ons privacybeleid, dat uitlegt hoe wij je gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen, maakt integraal deel uit van deze voorwaarden.

6. Aansprakelijkheid Official Strains is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten of de onmogelijkheid om deze te gebruiken.

7. Bestelproces Alle bestellingen zijn onderhevig aan acceptatie en beschikbaarheid van de gewenste producten. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen om welke reden dan ook te weigeren.

8. Terugbetalingen en Retouren Gezien de aard van onze producten accepteren wij geen retourzendingen. Terugbetalingen worden alleen overwogen in het geval van defecte of beschadigde producten die binnen een bepaalde periode na aankoop worden gemeld.

9. Wijzigingen in Voorwaarden Official Strains behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment aan te passen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op wijzigingen.

10. Toepasselijk Recht Deze voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van het land waarin ons bedrijf gevestigd is, zonder inachtneming van conflicten van wetsbepalingen.

11. Contact Voor vragen of klachten over onze producten of voorwaarden, neem contact op via ons contactformulier op de website.