Sherbet Feminized

4,55

Ga mee op een euforische reis met Sherbet Feminized cannabiszaden, ontworpen voor een zalige ervaring. Geniet van de heerlijke smaak die barst van zoete en fruitige noten. Makkelijk te kweken voor beginners, biedt deze soort een opbeurende ontspanning voor geest en lichaam. Verhef je collectie en proef de essentie van Sherbet Feminized.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 4,324,214,103,873,413,19
Artikelnummer: KDJ-21282 Categorie:

Beschrijving

Sherbet Feminized

Laat je zintuigen op reis gaan met onze Sherbet Feminized cannabiszaden, ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een zalige ervaring. Geniet van de opbeurende, ontspannende en euforische effecten die deze soort biedt, wat zorgt voor een perfecte balans voor zowel geest als lichaam. Het heerlijke smaakprofiel pronkt met noten van zoete en fruitige goedheid, die je smaakpapillen prikkelen bij elke inhalatie. Met een eenvoudig kweekproces kunnen zelfs beginners genieten van het kweken van deze zaden en de beloningen van een hoogwaardige opbrengst plukken. Verhef je cannabiscollectie met Sherbet Feminized en geniet van de zoete, opbeurende essentie die het aan je cannabisgenot toevoegt.

Smaak

Ervaar de heerlijke smaak van Sherbet Feminized cannabiszaden, een zoete en fruitige verwennerij voor de zintuigen. Elke trek barst van een verleidelijke mix van suikerzoetheid en weelderige fruitige noten, wat zorgt voor een mondwaterende ervaring die je doet verlangen naar meer.

Moeilijkheidsgraad

Ervaar het plezier van het kweken van Sherbet Feminized cannabiszaden met gemak. Perfect voor beginners, deze zaden vereisen weinig moeite om uit te groeien tot prachtige, krachtige planten. Geniet van een overvloedige oogst van zoete, fruitige toppen zonder de stress.

Geschiedenis

Sherbet Feminized cannabiszaden hebben een rijke en boeiende geschiedenis die diep geworteld is in de wereld van cannabisveredeling. Voortkomend uit een mix van zorgvuldig geselecteerde genetica, zijn deze zaden door de tijd heen nauwgezet gekweekt en geperfectioneerd om hun unieke kenmerken te bereiken. Met een toegewijde aanhang onder kwekers en liefhebbers, blijven Sherbet Feminized zaden een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige en betrouwbare cannabissoort met een langdurige reputatie van uitmuntendheid.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

8-9 weken

Effect

Euforisch, Ontspannend, Opwekkend

Family

Feminized

Gemiddelde opbrengst

Hoog

Kweekmoeilijkheid

Gemakkelijk

Plant Hoogte

Medium

Plant type

Hybride

Smaak

Fruitig, Zoet