White Russian Regular

5,45

Ga mee op een reis van pure gelukzaligheid met White Russian Regular cannabiszaden. Deze hybride soort belooft een euforische en kalmerende ervaring, waardoor je in een staat van volledige gelukzaligheid en tevredenheid achterblijft. De heerlijke fruitige en zoete smaken maken elke trek een heerlijke traktatie voor de zintuigen. Of je nu een beginner of een ervaren kweker bent, deze zaden van gemiddelde moeilijkheidsgraad zijn perfect voor alle vaardigheidsniveaus. Voeg een vleugje luxe en rust toe aan je cannabiscollectie met White Russian Regular en til je cannabiservaring naar een hoger niveau van genot en ontspanning.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 5,185,044,914,634,093,82
Artikelnummer: KDJ-21280 Categorie:

Beschrijving

White Russian Regular

Geniet van het ultieme genot met White Russian Regular cannabiszaden. Deze hybride soort biedt een euforische en ontspannende ervaring die je volledig gelukkig en tevreden zal laten voelen. Het verleidelijke smaakprofiel verrukt de zintuigen met fruitige en zoete noten, waardoor elke trek een heerlijke traktatie is voor het gehemelte. Met een gemiddeld moeilijkheidsniveau zijn deze zaden geschikt voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Breng een vleugje luxe en sereniteit in je cannabiscollectie met White Russian Regular en til je cannabiservaring naar nieuwe hoogten van plezier en ontspanning.

Smaak

Geniet van de weelderige smaak van White Russian Regular cannabiszaden, waar fruitige noten verweven zijn met een verleidelijke zoetheid die op je smaakpapillen danst. Elke trek is een smaakvolle reis die je verlangend naar meer zal maken.

Moeilijkheidsgraad

White Russian Regular cannabiszaden bieden een gemiddelde kweekmoeilijkheid, waardoor ze ideaal zijn voor zowel beginners als ervaren kwekers. Met de juiste zorg en aandacht zullen deze zaden je belonen met krachtige en smaakvolle toppen die elke cannabisliefhebber zullen bevredigen.

Geschiedenis

White Russian Regular cannabiszaden zijn doordrenkt met een rijke geschiedenis die teruggaat tot hun oorsprong als een kruising tussen twee iconische soorten, White Widow en AK-47. Deze krachtige indica-dominante hybride won snel aan populariteit vanwege zijn krachtige effecten en hoge opbrengsten. Bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen, werd White Russian een favoriet onder cannabisliefhebbers die verlichting zoeken van stress en angst. Met zijn indrukwekkende genetische afkomst en sterke stamboom blijft White Russian een geliefde soort in de cannabisgemeenschap.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

8-9 weken

Effect

Blij, Euforisch, Ontspannend

Family

Regular

Gemiddelde opbrengst

Middelmatig

Kweekmoeilijkheid

Gemiddeld

Plant Hoogte

Medium

Plant type

Hybride

Smaak

Fruitig, Zoet