Pineapple Haze Feminized

4,55

Ga mee op een euforische reis met Pineapple Haze Feminized cannabiszaden. Ervaar opbeurende effecten en tropische ananassmaken die je smaakpapillen prikkelen. Perfect voor alle niveaus van kwekers, laat deze zaden je zintuigen naar nieuwe hoogten van zalige euforie tillen.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 4,324,214,103,873,413,19
Artikelnummer: KDJ-21165 Categorie:

Beschrijving

Pineapple Haze Feminized

Begin aan een reis van pure gelukzaligheid met Pineapple Haze Feminized cannabiszaden. Een waar meesterwerk van de natuur, deze zaden beloven een euforische ervaring zoals geen ander. Voel de energieke uitbarsting terwijl je geniet van de opbeurende en blije effecten, die de perfecte sfeer creëren voor alleen goede vibes. De zoete en tropische smaken van ananas dansen op je smaakpapillen, waardoor je verlangt naar meer. Met een gemiddeld niveau van moeilijkheid, is het kweken van deze zaden een lonend avontuur voor zowel ervaren kwekers als beginners. Laat Pineapple Haze Feminized cannabiszaden je zintuigen naar nieuwe hoogten van euforie tillen.

Smaak

Geniet van de verleidelijke smaak van Pineapple Haze Feminized cannabiszaden. Deze soort levert een explosie van tropische zoetheid bij elke trek, waardoor je de rijpe noten van ananas kunt proeven die op je gehemelte dansen. Omarm de weelderige en exotische essentie van deze levendige soort.

Moeilijkheidsgraad

Begin aan een verleidelijke reis van groei met Pineapple Haze Feminized cannabiszaden. Met een gemiddeld moeilijkheidsniveau, blijkt het kweken van deze geurige schoonheid een lonende ervaring te zijn voor enthousiastelingen die hun eigen paradijs willen cultiveren.

Geschiedenis

Pineapple Haze Feminized cannabiszaden zijn het resultaat van de perfecte fusie tussen Pineapple Thai en Haze soorten, waardoor een waar meesterwerk in de wereld van cannabisgenetica is ontstaan. Deze krachtige hybride heeft een rijke geschiedenis die geworteld is in de zoektocht naar unieke en krachtige soorten. Ontwikkeld door zorgvuldige kweekpraktijken, hebben Pineapple Haze Feminized zaden een sterke aanhang gekregen onder kwekers die op zoek zijn naar een evenwichtige en stimulerende ervaring. Met een erfgoed dat veerkracht en hoge opbrengsten belooft, zijn deze zaden een vaste waarde geworden voor degenen die kwaliteit en consistentie in hun kweekinspanningen waarderen.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

10-11 weken

Effect

Blij, Energiek, Opwekkend

Family

Feminized

Gemiddelde opbrengst

Hoog

Kweekmoeilijkheid

Gemiddeld

Plant Hoogte

Medium

Plant type

Overwegend Sativa

Smaak

Ananas, Tropisch, Zoet