Green Flash Feminized

4,55

Ervaar de Green Flash Feminized cannabiszaden voor een ongeëvenaarde euforische high. Kweek moeiteloos opbeurende energie en mentale helderheid, aangevuld met een verfrissende citrus smaak. Of je nu een doorgewinterde professional of nieuwkomer bent, geniet moeiteloos van overvloedige opbrengsten. Verhef je cannabisreis met deze premium zaden.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 4,324,214,103,873,413,19
Artikelnummer: KDJ-21018 Categorie:

Beschrijving

Green Flash Feminized

Maak kennis met de Green Flash Feminized cannabiszaden, jouw ticket naar een euforische en gelukkige high zoals geen ander. Deze makkelijk te kweken soort biedt een uitbarsting van opbeurende energie en mentale helderheid, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een stemming boost en creatieve inspiratie. Met een verfrissende citrussmaak en ondertonen van aardse goedheid, is elke trek een sensationeel genot voor de zintuigen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of nieuw met kweken, deze zaden beloven een overvloedige opbrengst met minimale inspanning. Omarm de groene flits van euforie met deze premium feminized zaden en til je cannabiservaring naar nieuwe hoogten.

Smaak

Geniet van de verleidelijke smaak van Green Flash Feminized cannabiszaden, waar pittige citrusnoten harmonieus dansen met diepe, aardse ondertonen. Elke inademing is een uitbarsting van verfrissende citroen en limoen, gevolgd door een aardende essentie van rijke aarde. Proef de levendige essentie van de natuur bij elke trek.

Moeilijkheidsgraad

Green Flash Feminized cannabiszaden kweken is als een wandeling in het park voor elke aspirant-kweker. Met een eenvoudig moeilijkheidsniveau kunnen zelfs beginners genieten van het kweken van deze planten en ze zien uitgroeien tot levendige groene schoonheden met minimale inspanning.

Geschiedenis

Green Flash Feminized cannabiszaden hebben een rijke en verhalende geschiedenis, diep geworteld in de wereld van de teelt. Ontwikkeld door zorgvuldige kweektechnieken, zijn deze zaden zorgvuldig geselecteerd en verfijnd in de loop van de tijd om een robuuste en veerkrachtige plant te produceren. Met een nalatenschap van hoogwaardige genetica zijn Green Flash Feminized zaden een getuigenis van de innovatie en toewijding van de kwekers die deze soort tot in de perfectie hebben verfijnd. Deze zaden belichamen de essentie van premium cannabis teelt en zijn een waar getuigenis van het vakmanschap en de vaardigheid van de cannabisindustrie.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

8-9 weken

Effect

Blij, Euforisch

Family

Feminized

Gemiddelde opbrengst

Hoog

Kweekmoeilijkheid

Gemakkelijk

Plant Hoogte

Medium

Plant type

Hybride

Smaak

Aards, Citrus