Blueberry Iceberg Regular

5,45

Ervaar de zaligheid van Blueberry Iceberg Regular cannabiszaden – een soort ontworpen voor ontspanning en vreugde. Kweek gemakkelijk deze zoete en fruitige knop voor een stemming-verhogende ervaring die je zintuigen zal kalmeren. Perfect voor beginnende kwekers of doorgewinterde enthousiastelingen, duik in een wereld van rust met Blueberry Iceberg.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 5,185,044,914,634,093,82
Artikelnummer: KDJ-20917 Categorie:

Beschrijving

Blueberry Iceberg Regular

Maak kennis met Blueberry Iceberg Regular cannabiszaden – de perfecte soort voor diegenen die ontspanning en geluk zoeken bij elke trek. Gekweekt uit deze gemakkelijk te cultiveren zaden, pronkt deze heerlijke knop met een zoete bessensmaak die je smaakpapillen zal prikkelen bij elke hijs. Met zijn ontspannende en stemming-verhogende effecten, is Blueberry Iceberg de ultieme metgezel voor ontspanning na een lange dag of gewoon wat vreugde toevoegen aan je routine. Of je nu een ervaren kweker bent of nieuw in het spel, deze zaden maken het een fluitje van een cent om je eigen zalige oogst te cultiveren. Duik in een wereld van zoete rust met Blueberry Iceberg Regular cannabiszaden.

Smaak

Geniet van de heerlijke smaak van Blueberry Iceberg Regular cannabiszaden, met een zoet en bessen-geïnfuseerd profiel dat de smaakpapillen prikkelt bij elke inhalatie. Ervaar de essentie van zomerse gelukzaligheid bij elke trek van deze voortreffelijke soort.

Moeilijkheidsgraad

Bega je op een naadloze reis naar kweekgeluk met Blueberry Iceberg Regular cannabiszaden. Met een eenvoudig moeilijkheidsniveau is deze soort een droom voor beginners en ervaren tuiniers, die een eenvoudige en lonende kweekervaring biedt.

Geschiedenis

Omarm de legendarische afkomst van Blueberry Iceberg Regular cannabiszaden, die teruggaat tot de geliefde Blueberry en de robuuste Iceberg soorten. Geboren uit een unie van premium genetica, belichaamt deze dynamische hybride een rijke geschiedenis van zorgvuldig gecureerde kweekpraktijken. Met wortels diep in de wereld van cannabisinnovatie, hebben Blueberry Iceberg Regular zaden gefloreerd onder deskundige kweektechnieken om een werkelijk uitzonderlijke ervaring te leveren voor liefhebbers en kenners. Verken de nalatenschap achter deze opmerkelijke zaden en ontsluit het potentieel van een echt opmerkelijk genetisch meesterwerk.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

8-9 weken

Effect

Blij, Ontspannend

Family

Regular

Gemiddelde opbrengst

Middelmatig

Kweekmoeilijkheid

Gemakkelijk

Plant Hoogte

Medium

Plant type

Hybride

Smaak

Bes, Zoet