LA Confidential Feminized

4,55

Duik in het rustige toevluchtsoord van LA Confidential Feminized cannabiszaden voor een euforische ontsnapping. Laat zorgen oplossen terwijl de ontspannende, blije effecten je omhullen. Deze makkelijk te kweken soort levert een overvloedige oogst van aardse, houtachtige smaken, waardoor een vredige oase ontstaat. Geef je over aan de kalmerende omhelzing van Moeder Natuur.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 4,324,214,103,873,413,19
Artikelnummer: KDJ-20391 Categorie:

Beschrijving

LA Confidential Feminized

Laat je meevoeren in de serene omhelzing van LA Confidential Feminized cannabiszaden, een vreugdevolle reis naar zalige rust. Voel hoe je zorgen wegsmelten terwijl de ontspannende en blije effecten van deze soort je overvallen als een warme golf van euforie. Met een aardse en houtachtige smaak die de zintuigen prikkelt, is elke trek een heerlijke ontsnapping naar een vredige oase. Perfect voor zowel ervaren kwekers als beginners, beloven deze makkelijk te kweken zaden een overvloedige oogst van kalmerende goedheid. Verhef je ervaring met LA Confidential Feminized en geef je over aan de kalmerende omhelzing van Moeder Natuur’s mooiste creatie.

Smaak

Verwen je zintuigen met de rijke en robuuste smaak van LA Confidential Feminized cannabiszaden. Met een perfecte mix van aardse en houtachtige noten, is elke inhalatie een reis door de pure essentie van de natuur. Ervaar de ware smaak van de aarde bij elke trek.

Moeilijkheidsgraad

Ervaar het plezier van het zelf kweken van je eigen LA Confidential Feminized cannabisplanten met gemak. Deze zaden zijn perfect voor beginners, en bieden een eenvoudig te volgen kweekproces dat toppen van topkwaliteit levert zonder de complexiteit. Bereid je voor om te genieten van een overvloedige oogst met minimale inspanning.

Geschiedenis

Duik in de rijke geschiedenis van LA Confidential Feminized cannabiszaden, en je zult een werkelijk legendarische soort ontdekken die cannabisliefhebbers wereldwijd heeft betoverd. Ontstaan in de door de zon doordrenkte landschappen van Zuid-Californië, pronkt deze iconische indica-dominante hybride met een prestigieuze afkomst en een THC-potentie die nooit teleurstelt. Met wortels diep verankerd in de ondergrondse cannabiscultuur, heeft LA Confidential de tand des tijds doorstaan, en blijft het een favoriete keuze voor diegenen die op zoek zijn naar krachtige en ontspannende effecten. Met passie gekweekt en gekoesterd door generaties kwekers, blijven LA Confidential Feminized zaden de essentie van de West Coast cannabis cultuur belichamen.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

8-9 weken

Effect

Blij, Ontspannend

Family

Feminized

Gemiddelde opbrengst

Hoog

Kweekmoeilijkheid

Gemakkelijk

Plant Hoogte

Kort-Medium

Plant type

Hybride

Smaak

Aards, Houterig