Bubba Kush Regular

3,55

Stap in een wereld van rust met Bubba Kush Regular cannabiszaden. Deze makkelijk te kweken zaden bieden een krachtige maar toch rustgevende ervaring, perfect voor beginners. Laat de aardse en zoete smaken je meenemen op een reis naar ultieme ontspanning en rustgevende slaap.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 3,373,283,203,022,662,49
Artikelnummer: KDJ-20068 Categorie:

Beschrijving

Bubba Kush Regular

Maak kennis met Bubba Kush Regular cannabiszaden, een krachtige soort die je naar een staat van ultieme ontspanning en rust zal brengen. Geniet van de kalmerende effecten die je zachtjes in een diepe staat van vredigheid en rustige slaap wiegen. Ervaar de aardse en zoete smaken die bij elke inhalatie op je gehemelte dansen, waardoor je naar meer verlangt. Perfect voor beginners, deze zaden zijn gemakkelijk te kweken en te onderhouden, waardoor het een zorgeloze toevoeging aan je tuin is. Verhoog je cannabiservaring met Bubba Kush Regular en dompel jezelf onder in een wereld van sereniteit en gelukzaligheid.

Smaak

Ervaar het rijke en verwennerige smaakprofiel van Bubba Kush Regular cannabiszaden. Met zijn aardse ondertonen en zoete boventonen, prikkelt elke trekje de smaakpapillen met een harmonieuze mix van natuurlijke zoetheid en geaarde aardsheid. Geniet van elke trek voor een echt bevredigende zintuiglijke reis.

Moeilijkheidsgraad

Het kweken van Bubba Kush Regular cannabiszaden is een fluitje van een cent voor zowel beginners als ervaren kwekers. Met zijn eenvoudige moeilijkheidsgraad is het kweken van deze planten een lonende ervaring. Geniet van hoge opbrengsten van krachtige, aromatische toppen met minimale inspanning vereist.

Geschiedenis

Bubba Kush Regular cannabiszaden hebben een rijke geschiedenis in de wereld van marihuanateelt. Deze indica-dominante soort staat bekend om zijn krachtige effecten en kalmerende eigenschappen, waardoor het een favoriet is onder cannabisliefhebbers wereldwijd. Ontstaan in de jaren ’90, is Bubba Kush sindsdien een vaste waarde in de industrie geworden, bekend om zijn dichte toppen en harsrijke trichomen. Met een rijke afstamming die teruggaat tot legendarische soorten zoals Afghan en OG Kush, bieden Bubba Kush Regular zaden kwekers de kans om een klassieke variëteit te cultiveren met een gevierd erfgoed.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

8-10 weken

Effect

Ontspannend, Slaperig

Family

Regular

Gemiddelde opbrengst

Middelmatig

Kweekmoeilijkheid

Gemakkelijk

Plant Hoogte

Kort

Plant type

Hybride

Smaak

Aards, Zoet