Blackberry Fire Feminized

4,55

Maak kennis met de boeiende Blackberry Fire Feminized cannabiszaden, een must-have voor liefhebbers die verlangen naar een krachtige high. Geniet van de zoete bessensmaken die je meenemen op een zintuiglijk avontuur. Geniet van de ontspannende effecten die vrede en sereniteit brengen, ideaal om stress te verlichten. Kwekers vinden het misschien een uitdaging om deze zaden te cultiveren, maar de uitzonderlijke kwaliteit van de toppen maakt het allemaal de moeite waard. Laat je meeslepen door de magie van Blackberry Fire en transformeer je cannabiservaring.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 4,324,214,103,873,413,19
Artikelnummer: KDJ-20022 Categorie:

Beschrijving

Blackberry Fire Feminized

Maak kennis met de verleidelijke Blackberry Fire Feminized cannabiszaden, een ware parel voor cannabisconnaisseurs die op zoek zijn naar een krachtige ervaring. Met een weelderig smaakprofiel dat zoete bessentonen biedt, geniet van een zintuiglijke reis zoals geen ander bij elke inhalatie. De ontspannende effecten van deze soort zullen je omhullen in een zalige staat van rust, perfect om te ontspannen na een lange dag of gewoon om te chillen. Hoewel deze zaden een uitdaging kunnen vormen voor beginnende kwekers vanwege hun moeilijke moeilijkheidsgraad, zal de beloning van het kweken van je eigen top-shelf toppen meer dan de moeite waard zijn. Omarm de allure van Blackberry Fire en til je cannabiservaring naar nieuwe hoogten.

Smaak

Verwen je zintuigen met Blackberry Fire Feminized cannabiszaden, een verrukkelijke mix van zoete en pittige bessensmaken. Elke trek prikkelt je smaakpapillen met zijn sappige zoetheid, en laat een heerlijke nasmaak achter die op je gehemelte blijft hangen. Dompel jezelf onder in zijn heerlijke essentie.

Moeilijkheidsgraad

Het kweken van Blackberry Fire Feminized cannabiszaden is niet voor bangeriken. Deze soort vereist deskundige zorg en aandacht om te floreren, waardoor het een uitdaging is voor zelfs ervaren kwekers. Met geduld en toewijding is de beloning van zijn krachtige en smaakvolle toppen zeker de moeite waard.

Geschiedenis

De Blackberry Fire Feminized cannabiszaden hebben een rijke geschiedenis die doordrenkt is van mysterie en allure. Voortkomend uit een zorgvuldige kruising van twee krachtige soorten, zijn deze zaden door de jaren heen nauwgezet gekweekt om een premium en hoogwaardige cannabisplant te produceren. Met een unieke genetische afstamming die door generaties heen is doorgegeven, zijn Blackberry Fire Feminized zaden favoriet geworden onder kwekers vanwege hun betrouwbaarheid en consistente prestaties. Ervaar de magie van deze legendarische soort en ontsluit zijn volledige potentieel in je tuin.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

9-10 weken

Effect

Ontspannend

Family

Feminized

Gemiddelde opbrengst

Hoog

Kweekmoeilijkheid

Gevorderd

Plant Hoogte

Lang

Plant type

Hybride

Smaak

Bes, Zoet