Alien Dawg Regular

9,95

Ga mee op een zalige reis met Alien Dawg Regular cannabiszaden, bekend om hun krachtige ontspanningseffecten. Laat de aardse, dennen- en diesel smaken je zintuigen verwennen terwijl je ontspant in euforie. Perfect voor zowel beginnende als ervaren kwekers die op zoek zijn naar een stukje paradijs.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 9,459,208,968,467,466,97
Artikelnummer: KDJ-19960 Categorie:

Beschrijving

Alien Dawg Regular

Ervaar buitenaardse gelukzaligheid met Alien Dawg Regular cannabiszaden. Bekend om zijn krachtige ontspannende effecten, zal deze soort je naar een staat van euforie en geluk vervoeren. Laat de aardse, dennen- en diesel smaken je smaakpapillen prikkelen terwijl je ontspant en voelt hoe al je zorgen wegvloeien. Met een eenvoudig moeilijkheidsniveau zijn deze zaden perfect voor zowel beginnende als ervaren kwekers die hun eigen stukje paradijs willen cultiveren. Maak je klaar om op een reis naar ontspanning en vreugde te gaan met Alien Dawg Regular cannabiszaden.

Smaak

Ervaar de robuuste en intense smaak van Alien Dawg Regular cannabiszaden. Met een onderscheidende mix van aardse ondertonen, krachtige dennengeuren en een vleugje diesel, levert deze soort een gelaagde zintuiglijke ervaring die je smaakpapillen zal prikkelen.

Moeilijkheidsgraad

Het kweken van Alien Dawg Regular cannabiszaden is een fluitje van een cent, zelfs voor beginners! Deze zaden zijn veerkrachtig en onderhoudsarm, waardoor ze perfect zijn voor diegenen die hun tenen willen dippen in het kweken van hun eigen cannabis. Met een beetje liefde en zorg heb je in een mum van tijd een overvloedige oogst.

Geschiedenis

Transporteer jezelf naar een wereld waar de sterren zich uitlijnen en kwekers meesterwerken creëren. Alien Dawg Regular cannabiszaden zijn een getuigenis van dit magische rijk, waar mysterieuze oorsprong en krachtige genetica samenkomen. Afstammend van legendarische ouderlijke soorten, bogen deze zaden op een rijke geschiedenis die zich uitstrekt door de annalen van de tijd. Met elke kweek tap je in op een lijn die zorgvuldig is bewaard en gekweekt om een buitenaardse ervaring te leveren. Ga op reis met Alien Dawg Regular zaden en ontsluit de geheimen van het kosmos.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

8-9 weken

Effect

Blij, Euforisch, Ontspannend

Family

Regular

Gemiddelde opbrengst

Middelmatig

Kweekmoeilijkheid

Gemakkelijk

Plant Hoogte

Medium

Plant type

Hybride

Smaak

Aards, Dennen, Diesel