Alien Bubba Feminized

4,55

Ga mee op een reis naar gelukzaligheid met Alien Bubba Feminized zaden – een soort die euforische ontspanning biedt. Voel je opgetild en gelukkig terwijl je geniet van de aardse, houtachtige en dennen smaken. Makkelijk te kweken en lonend voor alle niveaus van kwekers. Verhoog je cannabiservaring met Alien Bubba.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 4,324,214,103,873,413,19
Artikelnummer: KDJ-19957 Categorie:

Beschrijving

Alien Bubba Feminized

Maak kennis met de buitenaardse Alien Bubba Feminized cannabiszaden – een soort die je naar een staat van zalige ontspanning en euforie zal vervoeren. De effecten van deze soort garanderen dat je je gelukkig en opgetild voelt, waardoor het de perfecte keuze is om te ontspannen na een lange dag. Met zijn aardse, houtachtige en dennen smaakprofiel, zal elke trek voelen als een reis door het bos. Makkelijk te kweken, zelfs voor beginners, biedt deze soort een lonende ervaring voor alle niveaus van kwekers. Omarm de rust van Alien Bubba en til je cannabisreis naar nieuwe hoogten.

Smaak

Geniet van de rijke en robuuste smaakervaring van Alien Bubba Feminized cannabiszaden. Met aardse noten die je naar de omhelzing van de natuur vervoeren, aangevuld met houtachtige ondertonen en een vleugje dennenfrisheid, is elke trek een zintuiglijke reis die het waard is om te koesteren.

Moeilijkheid

Het kweken van Alien Bubba Feminized cannabiszaden is een fluitje van een cent, zelfs voor beginners! Met eenvoudige teeltvereisten floreert deze soort moeiteloos, waarbij robuuste planten met dichte, harsrijke toppen worden geproduceerd. Omarm de kweekreis en kijk hoe deze buitenaardse schoonheden gedijen!

Geschiedenis

Alien Bubba Feminized cannabiszaden hebben een geschiedenis die net zo mysterieus en intrigerend is als hun intergalactische naam doet vermoeden. Ontwikkeld door zorgvuldige kruising en selectie, hebben deze zaden hun oorsprong in de kosmische mix van Alien Kush en Bubba Kush genetica. Deze krachtige hybride is zorgvuldig samengesteld om een unieke en buitenaardse ervaring te bieden voor cannabisliefhebbers. Met een afstamming die teruggaat door generaties van deskundige kwekers, bieden Alien Bubba Feminized zaden een blik op de evolutie van premium cannabisgenetica.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

8-9 weken

Effect

Blij, Euforisch, Ontspannend

Family

Feminized

Gemiddelde opbrengst

Middelmatig

Kweekmoeilijkheid

Gemakkelijk

Plant Hoogte

Medium

Plant type

Overwegend Indica

Smaak

Aards, Dennen, Houterig