Alaskan Thunder Fuck Feminized

7,95

Ontketen de ongeëvenaarde kracht van de natuur met onze Alaskan Thunder Fuck Feminized cannabiszaden. Ervaar pure gelukzaligheid terwijl golven van geluk, ontspanning en euforie je overspoelen. De perfecte mix van aardse, zoete en kruidige smaken prikkelt je smaakpapillen. Ideaal voor kwekers die op zoek zijn naar een lonende uitdaging, verhoog je zintuigen en geniet van een wereld van rust. Waarom genoegen nemen met iets minder dan buitengewoon?

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 7,557,357,166,765,965,57
Artikelnummer: KDJ-19954 Categorie:

Beschrijving

Alaskan Thunder Fuck Feminized

Ontketen de kracht van de natuur met onze Alaskan Thunder Fuck Feminized cannabiszaden. Maak je klaar om pure gelukzaligheid te ervaren met een golf van geluk, ontspanning en euforie die over je heen spoelt. Deze ongelooflijke soort combineert een perfecte balans van aardse, zoete en kruidige smaken om je smaakpapillen te prikkelen bij elke trek. Met een gemiddeld moeilijkheidsniveau zijn deze zaden ideaal voor kwekers die op zoek zijn naar een lonende uitdaging. Verhoog je zintuigen en duik in een wereld van rust met Alaskan Thunder Fuck Feminized – want waarom zou je genoegen nemen met iets minder dan buitengewoon?

Smaak

Verwen je zintuigen met Alaskan Thunder Fuck Feminized cannabiszaden, die een betoverend smaakprofiel van aardse tonen, zoete ondertonen en een vleugje pittige kick bieden. Elke trek is een aromatische reis door de beste aanbiedingen van de natuur.

Moeilijkheidsgraad

Het kweken van Alaskan Thunder Fuck Feminized cannabiszaden is een spannende reis voor tussenliggende kwekers. Met zijn gemiddelde moeilijkheidsniveau vereist deze soort de juiste zorg en aandacht om te gedijen. Omarm de uitdaging en kijk hoe deze planten uitgroeien tot krachtige schoonheden.

Geschiedenis

Alaskan Thunder Fuck Feminized cannabiszaden hebben een rijke geschiedenis die geworteld is in de ongetemde wildernis van Alaska. Voortkomend uit een unieke mix van Afghaanse en Russische genetica, zijn deze zaden zorgvuldig gecultiveerd om robuuste planten met krachtige effecten te produceren. Veerkrachtig en krachtig, deze zaden hebben een cultstatus verworven onder cannabisliefhebbers vanwege hun vermogen om te gedijen in uitdagende omgevingen. Omarm de geest van avontuur met Alaskan Thunder Fuck Feminized zaden en ontdek de ongetemde kracht van deze legendarische soort.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

9-10 weken

Effect

Blij, Euforisch, Ontspannend

Family

Feminized

Gemiddelde opbrengst

Middelmatig

Kweekmoeilijkheid

Gemiddeld

Plant Hoogte

Medium

Plant type

Overwegend Sativa

Smaak

Aards, Pittig, Zoet