Afghan Kush Feminized

2,95

Ga mee op een reis van pure ontspanning met Afghan Kush Feminized zaden. Geniet van de krachtige rust en euforische effecten, terwijl zorgen wegvallen in zijn kalmerende omhelzing. Perfect voor zowel beginners als experts, deze soort biedt een smaak van de sereniteit van de natuur.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 2,802,732,662,512,212,07
Artikelnummer: KDJ-19936 Categorie:

Beschrijving

Afghan Kush Feminized

Ontketen het toppunt van ontspanning met onze Afghan Kush Feminized cannabiszaden. Ervaar pure gelukzaligheid terwijl deze krachtige soort een golf van rust over je heen brengt, waardoor je in een staat van pure euforie achterblijft. Laat al je zorgen los terwijl de kalmerende effecten van Afghan Kush over je heen spoelen, en bevorder een gevoel van diepe kalmte en geluk. Met hints van aardse, houtachtige en dennen smaken, is elke trek een reis door de omhelzing van de natuur. Deze zaden kweken is een fluitje van een cent, waardoor het perfect is voor zowel beginners als ervaren kwekers. Geniet van de ultieme ontspanning met Afghan Kush Feminized.

Smaak

Geniet van de rijke en robuuste smaak van Afghan Kush Feminized cannabiszaden. Met een heerlijke mix van aardse, houtachtige en dennen smaken, is elke inhalatie alsof je door een serene bos wandelt, waardoor je smaakpapillen naar meer verlangen.

Moeilijkheidsgraad

Het kweken van Afghan Kush Feminized cannabiszaden is een fluitje van een cent, zelfs voor beginners! Met eenvoudige onderhoudsvereisten en een hoge weerstand tegen plagen en ziekten, gedijen deze zaden in verschillende klimaten, waardoor de teelt een eenvoudige en lonende ervaring is voor alle niveaus van kwekers.

Geschiedenis

Begin een reis door de tijd met Afghan Kush Feminized cannabiszaden, die teruggaat naar het oude Afghanistan waar landras indica genetica generaties lang zorgvuldig werd gekweekt. Deze veerkrachtige zaden hebben een rijke geschiedenis, diep geworteld in het ruige terrein van het Hindu Kush-gebergte. Verleidelijk krachtig en vereerd om hun therapeutische voordelen, hebben Afghan Kush Feminized zaden de tand des tijds doorstaan, een getuigenis van de blijvende erfenis van deze legendarische soort.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

8-9 weken

Effect

Blij, Ontspannend, Slaperig

Family

Feminized

Gemiddelde opbrengst

Hoog

Kweekmoeilijkheid

Gemakkelijk

Plant Hoogte

Medium-Groot

Plant type

Overwegend Indica

Smaak

Aards, Dennen, Houterig