9 Pound Hammer Feminized

7,95

Ontdek een euforische en rustige ontsnapping met 9 Pound Hammer Feminized cannabiszaden. Geniet van aardse, zoete en citrusnoten terwijl je je geest verheft en je creativiteit ontsteekt. Perfect voor ontspanning of het stimuleren van creativiteit, duik in gelukzaligheid bij elke inhalatie.

Discount per Quantity

Quantity 3 - 45 - 910 - 99100 - 499500 - 9991000 +
Discount 5%7.5%10%15%25%30%
Prijs 7,557,357,166,765,965,57
Artikelnummer: KDJ-19921 Categorie:

Beschrijving

9 Pound Hammer Feminized

Ervaar de perfecte harmonie van geluk en ontspanning met 9 Pound Hammer Feminized cannabiszaden. Deze makkelijk te kweken zaden produceren een soort die gegarandeerd je geest verheft en je creativiteit aanwakkert. Met een euforisch en vredig effect, zal deze goed gebalanceerde soort je licht en luchtig laten voelen. De aardse, zoete en citrus smaken zullen je smaakpapillen prikkelen bij elke inhalatie. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag of je creatieve stroom wilt verbeteren, 9 Pound Hammer levert elke keer. Duik in een wereld van gelukzaligheid en rust met deze uitzonderlijke gefeminiseerde zaden.

Smaak

Verwen je zintuigen in de heerlijke smaaksymfonie van 9 Pound Hammer Feminized cannabiszaden. Aardse noten vloeien over in een zoete melodie, geharmoniseerd door heldere citrusondertonen. Elke trek is een smaakvolle reis die de smaakpapillen prikkelt bij elke hit.

Moeilijkheid

Het kweken van 9 Pound Hammer Feminized cannabiszaden is een fluitje van een cent, zelfs voor beginners! Met een lage onderhoudsbehoefte en hoge veerkracht, zijn deze zaden perfect voor degenen die nieuw zijn in het kweken van cannabis. Verwacht een lonende kweekervaring met minimale inspanning vereist.

Geschiedenis

Met zijn oorsprong aan de westkust van de Verenigde Staten, hebben 9 Pound Hammer Feminized cannabiszaden een rijke geschiedenis die geworteld is in de legendarische genetica van zijn ouderlijke soorten. Ontwikkeld door zorgvuldige kweektechnieken, pronkt deze krachtige indica-dominante hybride met een hoog THC-gehalte en robuuste effecten die de harten van cannabisliefhebbers wereldwijd hebben veroverd. Met een reputatie voor het leveren van diepe ontspanning en zalige euforie, is 9 Pound Hammer Feminized een geliefde soort die blijft golven maken in de cannabisgemeenschap.

Extra informatie

THC

Hoog

CBD

Laag

Bloeitijd

7-9 weken

Effect

Blij, Creatief, Euforisch, Ontspannend, Opwekkend

Family

Feminized

Gemiddelde opbrengst

Hoog

Kweekmoeilijkheid

Gemakkelijk

Plant Hoogte

Lang

Plant type

Overwegend Indica

Smaak

Aards, Citrus, Zoet